ВІТАЮ З ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ!
Дорогі, мої любі вчителі, з вашим днем Вас усіх вітаю,
Щастя, радості й любові я Вам бажаю!
Бо без вас і вашої освіти, і науки, ми б зазнали муки,
І до нас не дійшли б ваші знання, й клади науки!
Грамотності та любові вчитель вчить дитину.
Цінувати та любити нашу Батьківщину,
Як сміливо йти по своїй стежині,
І служити рідній Україні!
Про вчителя держава дбати має,
Тому, що він майбутність нації плекає!
Ганьба і стид цій владі, та державі,
Бо наш учитель ледве виживає!
Учитель – це краса і гордість, кожного народу,
За це достойний мати гідну нагороду!
04.10. 2015 р.
А. Рогуля