Мох та іржа
Це все чим вкрите тіло
Напівжива
Розламана стріла
Без цілі
У вакуумі світу - хащах
Гострі вогні , як маленькі байдужі свердла
Мох та іржа
Сфагнум , зозулин льон
Холодний вітер мені брат сьогодні
Коли він є , все що бавило
Брудне кодло
Іллюзії трон хитається
Риплять зіржавілі механізми
Хто ми? Аморфні часточки землі .
Мох та іржа
Все чим вкрите тіло
Як би сьогодні було завтра
Всиротіла сліпа хіть
Не сміялась би разом з тобою .
Диоксид заліза і пронизування вітру .
Сам собі згуба
Сам собі загроза .
На кінчику леза
Мох та іржа