МЕНІ ТЯЖКО ПРОЖИТИ БЕЗ ТЕБЕ і ДЕНЬ!
Мені тяжко прожити без тебе і день!
Я чекаю золотисту осінь!
Коли ми пройдемось по холодній росі босі,
Вибач, але я кохаю тебе досі!
Я не знав, що така любов є на світі!
Бачив я таке тільки в кіно і читав у книжках!
А наживо, закипіло усе в моїх мізках
І я хочу дарувати тобі багато весняних квітів!
Я люблю тебе, чуєш, сонечко ти моє.
Так я буду завжди тобі говорити!
До останніх днів я буду тебе любити,
І ми завжди будемо двоє!
20. 09. 2015 р.
А. Рогуля