Всі президенти мали ціль,
Мету незламну і єдину.
І кожен прикладав зусилль –
В сортир спустити Україну.
Не легко їм було під час,
Той курс упевненно тримати.
Не все доходило до мас,
Не всі хотіли руйнувати.
Наука, виробництво – в щент!
Туди ж ідуть село, освіта…
Тримайся волі, президент, -
З руїн в майбутнє шлях відкритий!
Лиш вір: на них чудовий світ
Нащадки прийдешні збудують,
Що буде через кілька літ,
Коли в країні запанують.
Той шлях і в п*ятого – Петра.
Надійний і як скло прозорий
Робити далі що? Пора
Звільнятися від територій!
Все зайве – геть! І заживуть
Без той ваги вкраїнці ширі.
Тримаємо в майбутнє путь -
Вкраїна майже вже в сортирі!