Ой, лихо злеє стало
На грішній, на землі!
Весь світ окупували
Жиди та москалі.
Як не було ще доти,
Плодяться день у день.
У світі цій гидоти
Вже більше ніж людей.
Зжидівся Лондон, Амстердам,
Змоскалився Пекін.
В Парижі в стінах Нотр-Дам
Кацапські матюки.
У Римі папа - жид сидить,
А в Ріо де Жанейро
У білих штанях москалі
Лякають фазендейро.
Москаль на П"ятій Авеню,
У Відні і в Мадриді.
Лежать жидівки в стилі «ню»
На пляжах у Флориді.
Стамбул, Калькутта, Бангладеш...
І так на всій землі:
Куди очей не поведеш -
Жиди та москалі!
Але на світі є одна
Мужняя країна.
З усіх боків оточена,
Не вмерла Україна!
Летять москальські літаки,
Москалик озвірів,
Ідуть жидівськиї полки
На Київ і на Львів.
Але на зустріч їм стають
Герої Українці.
Непереможний бій ведуть
Славетні самостійнці.
Хай навкруги горить земля,
Є прапор непокори!
І б"ється навіть немовля
З кацапськими потворами!
Встань, України донька й син,
Бо воля в нас єдина.
Поки живий хоча б один -
Не вмерла Україна!