Молюсь і плачу
І не бачу світу
Затьмарені вже очі,
назовсім
Мене лоскочуть думи,
так неначе
Лоскоче сонце
променем ясним..
Те що було..усе вже
відібрали
Залишили лиш хліба кусень
на столі
Та що ж той хліб
коли життя немає
Життя немає на
святій Землі...