Marika відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Це справді цикл "Цветное", правда ще недописаний
На іншому сайті він одним збірником викладений. При чому вірші з подвійним дном. Хто цікавиться хоку і танка, може й помітив. В один вірш вписується по одному рядку з хоку/танка + присутні кольори певного матеріалу (як правило, це дорогоцінний або напівдорогоцінний камінь ,проте в "Стальном" це правило порушено).
Ідея з рядками не моя - заявка знайомої, яка й давала фрази, я лише з кольорами-самоцвітами дофантазувала.