ЩО ТАКЕ ДТП І КОЛИ СІМ’Я СТРАЖДАЄ?
Ст. 286 КК України п’яних «водіїв» в погонах не лякає!
Що таке ДТП, коли на очах помирають маленькі син та дочка?
Горе, біда для матері і батька, в яких більше не буде в руках візочка!
А за кермом п’яна «людина» в мундирі, вини не визнає, всіх залякує!
На суді мати кричить, ридає, владу та систему українську проклинає,
Що не хоче, не може без дітей на світі жити, на долю свою нарікає!
Якщо б судді все це відчували, вони б правдиві вироки читали!
І «люди» спокійно на волі не гуляли, а на нарах вироку чекали!
04. 09. 2015 р.
А. Рогуля