З теплом ця осінь все ж прийшла,
Ще й сонцем гарно обігріло,
Уся щаслива дітвора,
Простори вулиць полонила.
І посмішки скрашають час,
І першачки ідуть до школи,
Настав й для них учбовий час,
Почавши нові свої кроки.
Усе ж підуть у перший клас,
Старанно будь там навчатись,
І це для них щасливий час,
Будуть життя все пам’ятати.
А час минатиме лишень,
Роки перебігом щасливо,
І обернись й вже випускник,
Життя швиденько все змінило.
І нагадавшись це усе,
Шкільні роки все полонили,
Ми просто не забудем те…
Що з кожним роком нас змінило.
Ми не забудем перший клас,
І вчителів що нас навчали,
Та й клас що дружний повсякчас,
Веселим спогадом згадали.
І ось поріг шкільний минув,
І ми усе ж дорослі стали,
І діточки наші підуть,
Тай й будуть там гарно навчатись.
І продзвенить перший дзвінок,
Він раз в житті у всіх буває,
Шкільні роки в дорослість крок,
Роки ідуть роки минають…
А.А. Отченко 01.09.15 р.