І посміхатись не хочу
І плакати важко
Забилась в віконце
Зажурена пташка
І хоче сказати
"не плач дорогенька,
збирайся в дорогу
В дорогу раненько,
В тебе на сьогодні
велика є справа,
Провести в дорогу
бабусю ласкаву"
В цей час затремтіло
і йокнуло серце
В грудях защиміло
Зачинені дверці
В той дім у якому
Щоночі чекали
Любили мене
Від біди захищали
В середині пусто
Немов загубились
У домі пустому
Куди ж ви поділись?
Я з Вами раділа
Розмови до ранку,
Як спати хотілось
"Біжи до сніданку"
За Ваше здоров'я
щоночі молилась
Та серце слабеньке
Нажаль зупинилось
В скорботі за Вами
Цей дім покидаю
Бабусю найкраща
Люблю й Пам'ятаю..