Тобі я дякую, за все, що ти сказала
Й сердечно вірю у правдивість твоїх слів
Тебе люблю і хочу, щоб ти знала
Про щирість всіх до тебе почуттів
У тебе вік, коли ти хочеш все пізнати
А мій, - коли тебе від злого вберегти
Тому, з тобою ми повинні поважати
Тобі – мою турботу, а мені – твої думки
Не завжди, доню, в тебе буде все вдавати
Не хочу, щоб мої вчиняла помилки
Й не буду «Коли виростеш…» - казати
Це твій життєвий шлях, й тобі по ньому йти
Прислухайся до слів моїх, дитино, люба!
Не є таким барвистим цей життєвий буревій
Пробач, коли до тебе слово було грубе
Коли не помічав твоїх казкових мрій
Затям собі, не смій піддати сумніву ніколи
В мого безкрайності й безмежності тепла
Бо ти завжди в моєму серці, ми одної крові
Ти сонечко моє, ти донечка моя!!