ЧОМУ, ЧОМУ МЕНЕ ТИ ЗНЕВАЖАЄШ?
Чому, чому мене ти зневажаєш й хворим нині називаєш,
Чому це сталося раптово, бо було в нас мило все до того,
Чому на допомогу ангелятко закликаєш, тим мене ти понижаєш?
Собі про тебе я ніц дозволяв робити й говорити я дурного!
Все, що було написано один одному, лиш до серця не потрібно брати,
Лишень у очі треба все сказати, а не "щастя" лист в повідомленнях писати!
Так що, люба моя й дорога одне до одного повертаємося,
Один одному посміхаємося та вічно кохаємося...
30. 08. 2015 р.
А. Рогуля