Я ТЕБЕ КОХАЮ ТА ЛЮБЛЮ!
Милий, я тебе кохаю та люблю, хоча тебе не маю.
Що мені робити, як на світі без тебе жити?
Як мені свою любов тобі довести і пояснити?
Від того усього, що я наробила, свої вчинки проклинаю!
Повторно надцять раз прошу, прости мене нерозумну.
Я більше не буду біль наносити, яку я вигадала собі,
А буду тебе вічно любити, це я запевняю та обіцяю тобі!
Лише впусти до себе свою вогненну, бездоганну, божественну та дорогу!
29. 08. 2015 р.
А. Рогуля