Я не шукала щастя
я не шукала долі,
Дивилася на тебе
зосталася в неволі.
В неволі твого слова,
в неволі твого серця,
блукаю час від часу,
шукаю вхідні дверці.
А ти мов той лелека,
сказавши: "відлітаю",
душа моя боліла
кричала помираю.
Так важко розуміти,
і сльози на повіки.
Неволя твого серця
покинула навіки..