Кожен день кожну ніч уві сні
Переможні бачимо сни
Переможні бачать нас сни
І питаються - хто такі?
Хто такі і навіщо тут?
Звідки у вас стільки отрут?
Наші сни віщують майбутнє
У цей день в середині грудня
На початку зими холодної
На початку війни голодної
Кожну ніч нам приходять вві сні
Страшні жахи холодних стін
Вони марять теплим сонцем
Що щоранку світить у віконце
Сонце ясне сонце прекрасне
Розчиняє їх мрії так часто
Тож приходять ображені в сни
І розказують страшні казки
А ми слухаємо і сумуємо
За яскравими світлими лугами
Коли в серці панує спокій
і неважливо насправді хто ти
Неважливо нікому на світі
Що ти любиш червоні квіти
Що не любиш червоні квіти
У цей день в середині грудня
Коли сни віщують майбутнє