Свинцеве серце не б'ється досі.
Свинцевим стало з твоїх образ.
Тепер хоч ліктем розчухуй в носі,
Розріж-но навпіл двійний матрас.
Та ти була, як ота імпала,
Хотіла волю, дивилась в бік.
І зовсім трішки не прочекала:
Такі ви баби, хоч в 100, хоч в рік.
Удачі, сонце, так буде краще.
Живи, як знаєш, життя ж одне.
У нас попереду справжні хащі,
І нас обох ще хтось бортане.