Хоч не письменник я, такий собі поет,
Але хоча б декілька рядків я напишу.
Нема різниці хто ти:
Будь-то чиновник, слюсар, президент,
Чи то міліціонер в пагонах.
Ти повинен обрати свій шлях життя,
Ти можеш весь світ охопити руками,
Ти можеш не бути схожим на всіх,
І в той же час знаходить щось у собі схоже.
Ти можеш померти через декілька днів,
Але повноцінне життя прожити повинен.
Тоді і юнак знайде свою наречену,
І кожна людина буде жити щасливо.
Людина відкрита - щастя знайде,
І все в неї буде спокійно.
А та, що закрита від світу сама,
Життя не побаче яскраве вона.
І так крок за кроком проходять роки,
І все ж головне продовжувати йти.