Душа болить, душа страждає..
І виходу іншого не знає..
Як в цьому тяжкім світі,
"Без понимания прожить?"
Як зрозуміти, що до чого?
Коли ти для людей на все готовий...
Хто допоможе в розпачі хвилину?..
І буде в радості з тобою?..
Ніхто.. бо всім плювать..
На почуття твої, і втому..
Всі хочуть щось для себе мать..
Але ти встань і йди потроху..
Наперекір усім.. Один...