З Днем Незалежності нас всіх вітають діти.
Наші діти - це майбутнє нашої країни,
Чудової й квітучої, неньки - України.
А українська вишивка наснаги додає,
Вона була найкращою у світі, буде, й є.
Українців всіх тепер по цих узорах знають,
У європі теж всіх нас по них уже впізнають.
Стрічка жовто - голуба, та з квіточок віночок,
В руках прапор України, стануть у таночок.
Діти заспівають пісню про нашу країну,
Незалежну і квітучу неньку рідну Україну.
З Днем Незалежності вони усіх привітають,
Гімн України дружньо також нині заспівають.
Автор: Алла Баранкевич