ДОРОГІ, ЛЮБИМІ НАШІ ДІТИ, ІРУСЯ ТА ВОЛОДЯ!
Щиро вітаємо Вас з днем вінчання – церковний шлюб, одне з таїнств - союз чоловіка та жінки, освячений церквою, Господь своєю присутністю з’єднав ваші душі в єдине ціле.
В таїнстві вінчання Господь подає Вам свою благодатну допомогу, щоб можна побороти всі негаразди у спільному житті.
Церква своїми священнодіями і молитвами прикликала на Вас, як наречених благословення Боже.
Шлюб починається з церковного благословення і продовжується протягом всього життя вашого.
Дух святий наділяє християнське подружжя ласкою, щоб Ви могли вірно виконувати свої обов'язки і разом служити Богові, заслуговуючи собі на вічне життя.
Після молитви на пальці Вам одягнули обручки. Перед цим ці обручки клали на престол, і таким чином їх освячували.
Дорогі та любі діти, запам’ятайте собі, що вінчатись у церкві можна лише один раз!
Перстень — це знак вічності і неперервності шлюбного союзу, бо неперервна і вічна благодать Святого Духа.
Дорогі діти! Сьогодні Ви стали одним цілим. Живіть завжди в любові, мирі та злагоді. Нехай ваше подружнє життя буде сповнено взаєморозумінням, повагою, яскравим, повним радості і приносить тільки щастя.
Нехай Господь береже Ваш будинок. Нехай частим гостем на Вашому порозі буде лелека, яка подарує вам здорових дітей, а нам внуків.
22. 08. 2015 р.
Тато Андрій та Мама Леся