Розкажи сьогодні,
Ким я буду завтра.
Ти невідворотній.
Моя тиха мантра.
Мій священний Будда.
Наймудріша сутра.
Зрада розіпнута,
Недопиті сльози.
Все в тобі – отрута,
Все у тобі – грози.
Забери навіки.
Дай мені ці руки.
Я у тобі ріки.
Я у тобі звуки.
Кожен шепіт тихий.
Кожен подих моря.
Якщо можеш – дихай.
Ось моя долоня.
Все моє найперше,
Все моє до краю
Віддала, завмерши.
Більшого не маю.
За тобою вічність.
За тобою гори.
І відверта ніжність
І нічні потвори.
Слово твоє гостре,
Серце, що так б'ється,
Подолає простір
І мене торкнеться.