Скінчилася доба старих поетів!
Нове життя! На старт! Новий сезон!
Забудь образи вицвівших сонетів!
Прощай, Шевченко! прокидайся "Сон"!
Каменярі, ставайте знов до бою!
Сизифів камінь котиться з гори.
Я взяв стилети й стилоси до строю -
Із ними, вірю, звернемо світи!
Вставайте, браття! Годі! Прокидайтесь!
живи, твори і мисли повсякчас!
Карбуй грудьми тризуби - не цурайтесь!
Це перемога! Перемога в нас!
Словами виб'ємо артерії до страти,
А головами станем під мечі!
Софіти. Сцена. Треба починати,
Як Многогорішний вмерти, біжучи!
Талант давно вже тліє... Годі! Годі!
За кожну мрію ми простуєм каяття.
Душею в тілі. а словами на свободі!
І в цих словах моє нове життя!
20.08.2015
http://vk.com/ak.virshi