напевно вже дорослою я стала,
небавлюсь іграшками вже давно,
вже чимось іншим я цікавлюсь
і вабить це мене давно.
моє захоплення душевне,
воно допомагає у скрутні часи,
адже навчилась біль свою я виливати,
і вкладати у ці прості рядки.
усі поети геніальні,
і кожен по-своєму творець,
комусь потрібно цілий рік писати,
а хтось і за годину вже митець.
відомо вже давно повсюди,
що головне в людини це душа,
а все інше, осуди й пересуди,
це лиш буденна суєта.
тому шукайте всі ви справу,
яка допомагає очиститись душі,
Бо Бог усім допомагає,
утвердитись у цім житті.