Ми стоїмо між двома берегами,
І велика прірва простягається між нами.
Проблему буття вирішити не можемо,
І життя собі дрібницями тревожимо.
З любого негаразду вихід можно знайти,
Але треба величезний шлях пройти.
В цій порожнечі можно міст збудувати,
Якщо всі нюанси прорахувати.
Усе можливо врятувати,
Було б кого спитати.
Якщо включити гордість у двох,
То може статися великий переполох.
Тому пропоную у двох проблему рішати,
І не будемо більше їх мати.
За все боротися повинні двоє,
Але у кожного життя своє.
Байдики краще не бити,
А починати вже щось робити!