МАТИ ТА СИН
Для чого питається мати у сина, ти ж у мене одна дитина,
Ідеш на гібридну цю війну, яку ти ставиш переді мною ціну?
Для кого і, що ти будеш обороняти, моя ж ти сиротино?
Якщо наша влада залишить мене одну, я її просто прокляну!
Для чого, мамо, владу проклинати, я мужчина,
А Україна – це моя Батьківщина!
Я зобов’язаний її обороняти, щоб ти змогла вночі спокійно спати,
А не за сина та країну свою переживати.
Синочку мій любий, я за тебе горда, що маю такого сина,
Хоча ти моя одна дитина, тебе відпускаю та благословляю!
Іди свою країну боронити, дорога моя єдина людино.
Я за тебе Богу молюся, а лихі думки від себе проганяю!
15. 08. 2015 р.
А. Рогуля