ІРУСЯ ТА ВОЛОДЯ
ІРУСЯ, доця дорогенька!
Наша киця маленька!
Ти радість, наше щастя!
Наше життя!
Наша донечка солоденька…
Роки не йшли, вони летіли.
Вже виросла, наша маленька,
І стала дівчиною гарненькою
І тут Володя взявся мов із небес,
І забирає тебе в нас.
А радість душу й серце переповняє,
Що Володя нашу Ірусю кохає.
Ми переконані, що пара ви від Бога,
І у вас в житті одна дорога.
Один одного весь вік любити та поважати,
І про батьків своїх не забувати.
11. 05. 2015 р.
Тато Андрій і Мама Леся.