НЕ ЖУРИСЯ, УКРАЇНО!
Не журися, Україно, що ти влади людської не маєш,
Твій же народ її обирає, а потім бідує та страждає!
Не плач, моя ненько, заспокойся, схаменися,
На людей своїх подивися. Їх ти біль відчуваєш.
За народ ти свій переживаєш, мучишся…
Ти ще – молода і на помилках своїх вчишся,
Щоб такого більше не робити, і людський біль не повторити!
Людям потрібно правду говорити та до Бога молитви молити!
Ти – наша мати, ми нікому не дозволимо тебе ображати!
Не дозволимо ми владі нашу матінку ганьбити,
А народ свій обкрадати та дурити, дивлячись в очі,
Тому, що ми – влада, і сила, та люди робочі!
11. 08. 2015 р.
А. Рогуля