ХМАРИНКА ТА ДОЩИК
Хмаринка з дощиком розмовляє та ніжно промовляє такі слова:
Чому любий ти мій дощику, постійно через мене пролітаєш?
Мене ти сильно ударяєш і на людей завжди міняєш!
Я дощику, хмаринка різка і навіть дуже сильно ділова!
Я можу хмарками таке зробити, що більше мене ти не побачиш
І дощового продовження не буде, я за тобою спостерігала,
І знаєш, що я була права, ти дощик є неадекватний!
Ти добрий, хороший, тебе трішки занесло, але ти – придатний!
Моя різкість мене прориває і людина тоді страждає.
Іди собі бухни, віддайся, найди собі хмаринку іншу.
Але від мене дощику ти від… мене ти вже дістав,
Вона ж сама знає, що без дощику нічого не буває!
Повірте, що в небі про таке, як – на землі все знають,
Але там просто все прощають!
10.08.2015 р.
А. Рогуля