ТВОЇ ГОЛУБЕНЬКІ ОЧІ
Я не можу без вас спокійно жити мої голубенькі очі. Я хочу вас цілувати та ласкати .
Твої голубенькі очі дарують мені усмішку і надію, я хочу тобі щоденно дарувати квіти. І з любов’ю дивитися очі-в-очі, я про тебе мрію, і маю якусь надію! Вірю і знаю, що віра, надія, любов – це одне ціле, а без одного немає нічого!
Мені з тобою мило й світло, і ти живеш в моєму серці, воно твоє обнімає, і моє зігріває, а я радію веселці тому, що ти маєш миле серце. І душа моя співає, любов навіває, а само сяє! Твої голубенькі очі сняться мені щоночі. Я за ними скучаю, сумую, а сам так і не знаю, та не розумію чому вони так далеко, і близенько твої милі дівочі очі приходять до мене тільки вночі.
Але я хочу їх бачити наживо та денно. Можливо щоденно, моя голубко та небесна птице!
09. 08. 2015 р.
А. Рогуля