УКРАЇНЕЦЬ, СВОБОДА ТА ГОЛОС
Українець за свою свободу життя може віддати,
На барикадах стояти, диктатора з країни гнати,
Українець на виборах може і голос свій продати за 200-400 гривень,
Не беручи до уваги жодних попереджень!
Як запроданець і поганець, він є злочинець!
Діти воюють, Батьківщину обороняють, кров свою проливають.
Батьки дітей своїх ховають, Путіна та владу проклинають,
А є "люди", що в цей час гроші заробляють!
Нам достатньо, що влада у війну нас обкрадає
І оправдання тому ні в кого немає…
Такі ми, любий мій народе, українці…
Нас мордують, катують, вбивають, а ми виживаємо
І на те, що робить влада, очі закриваємо,
Як ми своїм дітям, та внукам будемо дивитися в очі...?
08. 08.2015 р.
А. Рогуля