БІЛЬ - НЕСТЕРПНА БІЛЬ
Біль - не терпима біль, чому вона мене так переслідує?
Чому я маю всі ці болі відчувати і як Україна страждати?
Чому владі на народ мій любий наплювати?
Не можу я по іншому сказати, як влада мій народ нервує.
Народ страждає і я страждаю, народ ридає і я ридаю,
А страждаю та ридаю тому, що мені соромно за владу яку маю!
Що народ мій любий мучить і народ з країни тікає,
Кращого життя та долі собі і дітям своїм шукає.
А не терпима біль тому, що Батьківщина війну гібридну має.
І боляче знати, що влада під час війни народ свій обкрадає.
Я сам нічого не можу змінити, а тільки можу правду писати,
А народ має читати і не спати, а владу в країну потрібно міняти.
Тому що достатньо нам всі болі терпіти і на все закривати очі!
Дітей своїх хоронити, а владі дозволяти нас обкрадати
І так нагло нам очі-в-очі брехати, а я не можу спати щоночі!
Думаючи що влада має всю цю біль і горе людське відчути!
Все що народ пережив, має влада пережити!
Людина, яка біль та страждання не мала, вона його і не розуміє,
Не знає, не поважає, тому і при владі такі «друзі», що на народ їм на…
Народ бідує, страждає, але прийде час і владу він поміняє!
04. 08. 2015 р.
А. Рогуля