ПОВЕРНЕННЯ МОЇХ КРИЛ
2 ч.
МОЇ КРИЛА І МОЯ МИЛА
Я радий що ми зустрілися з тобою і ми розібралися з нашою тимчасовою мурою!
Я радий що ти повернула мої крила моя мила тому, що мене манила до неба якась сила, а ти – в мене одна мила, як та Батьківщина!
Тепер я зможу з тобою до неба літати тому, що насправді ти – моя Україна та сила, що мене до неба манила, і ти мене заново породила.
Я зможу тебе обнімати, цілувати та пестити, приємну, й любиму насолоду тобі дарувати.
Ми маємо, як і наша країна, жити мирно у злагоді та любові. До всього земного і не земного моя ти мила тому, що ми з тобою народ.
А народ-це влада! Народ-це сила!
Батьківщина наша буде процвітати, а Європа та світ будуть приклад з України брати!
04.08.2015 р.
А. Рогуля