Не сила мовчати - брат йде на брата,
Не сила мовчати кричати, кричати,
Кричати, спинити, зламати, зламати,
По вулиці танки ідуть і гармати...
На вулиці танки, яке божевілля...
Чиєсь недолуге безглузде свавілля,
Чиясь коронована дурість пихата
Чиясь психіатрична "шоста" палата.
Живе Бонапарт в коротенькому тілі
І вчинки злодія і думки невмілі
І очі маленькі і злі й завидючі
Руки не довгі, але загребучі.
Спинити, кричати, зламати, зламати,
По вулиці танки ідуть і гармати....