ВСТАВАЙ МІЙ НАРОДЕ
Вставай мій народе і не журися,
Вставай і правді в очі подивися,
Твої батьки, брати та сини за країну воюють,
А влада обрана народом його ж і мордують.
За землю нашу українську сини помирають,
Їх батьки зі слізьми в цю ж землю ховають!
Люди, вставайте, не спіть просипайтеся,
Один за одним тримайтеся.
Не бійтеся говорити правду владі в очі,
Ми ж з вами люди робочі.
Наші діти за правду помирають,
А при владі чиновники, що хочуть те і витворяють…
Своїх синів на війну не відправляють,
Народу своєму краще життя обіцяють,
Але краще, як сам за себе не подбаєш
Так ніхто про тебе не подбає і ти те знаєш!
З таким нашим народом патріотичним,
Моїм любим демократичним та величним,
З ним не можна, що хотіти те й витворяти
Тому що він встане і буде вас з країни гнати.
Тоді навіщо нам така влада,
Яка про народ свій не дбає,
А тільки всього та багато обіцяє?
02.08.2015 р.
А. Рогуля