Головне вірити,
Що все буде добре.
Собі лицемірити,
Що серце хоробре,
Що маєш ще гордість
І щастя буде,
Не страшна що убогість,
Яка не піде.
У Бога, у себе,
У те, що живеш,
Що зможеш й без ребер -
Переповзеш,
Що не помилково
Ти любиш зефір…
Все буде казково,
Головне тільки вір