Дощ-музикант ... і соло на трубі.
А ноти-краплі навдиво́вижу прозорі.
Я подарую… блюз оцей тобі
Крізь тугу, темряву і кільця тютюнові.
Мелодій різних зіграно чимало.
Не скажу з впевненістю – мінус це чи плюс.
Та жодна з них так ніжно не звучала,
Як цей журливий і дощем налитий блюз.
Давай станцюємо в порожнім ресторані.
Хай ми безглузді і вальсуєм невпопад.
... А дощ стукоче по самотнім барабані.
І наші спільні дні - як в фільмі напрокат.
Геннадій Бордуков
ОРИГІНАЛ
Саксофон под дождём
Дождь-музыкант...и соло на трубе.
А ноты-капли удивительно прозрачны.
И этот блюз я подарю тебе
Сквозь темноту, тоску и дым табачный.
Мелодий разных сыграно немало.
Не знаю - это минус или плюс.
Но ни одна так нежно не звучала,
Как этот грустный и дождливый блюз.
Давай станцуем в опустевшем ресторане.
Пусть мы нелепы и кружимся невпопад.
...а дождь стучит на одиноком барабане.
И наша жизнь - как в фильме напрокат.
Геннадий Бордуков
Чудово! Дуже вдало. Я б забрав букву "У" . "а ноти -крапельки навдивовиж прозорі", або "а ноти- краплі - дивні і прозорі". Так зберігається ритміка твору.