КВІТУЧИ С А Д БЕЗ Т Е Б Е
–
НЕ КВІТУЧИЙ.
Квітучий сад без тебе не квітучий
І листячко на ньому пожовтіло.
Колись для мене він був такий пахучий,
А зараз від запаху засвербіло тіло.
А засвербіло тому, що тебе поруч немає,
В садочку без тебе душі і тілу не мило.
І серце моє ранене щось заворожило,
Мене самого тримає та до неба піднімає.
Мені хочеться мати крила.
Ти для мене людина мила,
Я хочу у сні з тобою літати
Та наяву цілувати та пестити.
Чудові сни це все наробили,
Вони мені все те, що є і натворили…
Нікому про них не треба спішити говорити,
Тим більше зі сну нічого не робити.
В квітучий сад тепер я не заходжу,
Але про тебе пам’ять дорога та мила,
Тому що ти також багато натворила,
Дорога моя людина!
30.07.2005 р.
А. Рогуля