"МЕР МІСТА ЛЕВА"
У Львові кожного дня робиться дуже багато робіт
І мер отримує з того шалений дохід.
Дохід і чиновники міста мають,
Які в його команді перебувають!
Про те, що робиться в місті Лева.
Мої любимі льв'яни, всі знають,
Але сказати у голос цього не можуть…
Тому що мер під будь яку владу лягає!
А лягає тому, що позиції твердої своєї не має.
Місто розкрадає в ньому володарює та на Україну зазіхає.
Львів та львів’ян не потрібно, грабуючи, понижати,
А про рідне місто та мешканців моїх треба дбати!
Усім львів'янам навіяв, що Самопоміч – це королева,
А репутація в нього просто кришталева!
25.07.2015 р.
А. Рогуля