ЩАСТЯ ТА НЕЩАСТЯ
Ходяче нещастя нікому не потрібно,
Від якого одні тільки болі.
Людському щастю хочеться волі,
А не душевної болі від різкості тупої!
Запам'ятайте, хлопчино (дівчино) ці слова,
Яка б ти не була людина ділова,
Що щастячко не продається і не усім дається,
Щоб Батьківщину любити так, як дорогу людину.
І не до кожного у земному житті щастя сміється!
Любимі, Батьківщина, народе мій та дорогі львів'яни!
Безмежного щастя я Вам усім бажаю.
Чистого та безхмарного неба над головою.
І щоб ніколи в нашій країні не було жодної війни,
А наші сім'ї і родини завжди мали волю та жили в спокою!
27.07.2015 р.
А. Рогуля