Кохання-біль який
приємний він. І подумки
я вже не тут, а поруч із
тобою. Мрія лиш одна її
взростила ти. Узяти твої
ручки й на вушко
шепотіти не розбираючи
тих слів ласкавих, ніжних,
чарівних. Побачити
усмішку і блиск кохання у
очах. Зробити все для
цього ладен я. І душу
власну я продати ладен,
щоб це побачити в твоїх
очах. Бездоних, милих та
палких.