ЧОМУ Я ПЛАЧУ ЗА СВОЮ УКРАЇНУ?
Чому я плачу за свою країну? Чому я не можу спати спокійно вночі?
Чому мені боляче за мою Батьківщину? Чому серце моє від болю страждає?
Тому що думками за свою неньку щоденно й щоночі!
Боже, Україну мою збережи…
Мене та народ мій за все ти прости. Дай мені та народу моєму гарної долі, доволі терпіти, як влада грає свої ролі!
Я хочу щоб народ мій та Україна процвітали, а сім’ї горя та жодної біди не знали.
Щоб у нас були порядні всі судді і патріоти були при владі.
А народ та Батьківщина завжди були в шоколаді!
21.07.2015 р.
А. Рогуля