Я ЛЮБЛЮ СВОЮ УКРАЇНУ
Я люблю свою Україну, але я не розумію владу, яка мордує свій народ та свою Батьківщину. Я не розумію чому і за, що наші діти помирають? За що на гібридній війні синочки наші гинуть?
За те щоб наша влада процвітала, багатіла та жиріла?
Вона вже зовсім обнагліла, здуріла , народ свій так вже нагріла!
Нас влада всіх тримає за лохів, вірші читає та казки нам розповідає, як нам Європа та весь світ допомагає, а влада Гімн України співає!
Достатньо вже цього знущання і наглого нам обіцяння, що будемо чудово ми жити, але потрібно війну зупинити.
Війну вони не зупиняють, а наші діти в АТО помирають!
Своїх дітей туди не пускають, а наші сини там кров свою проливають!
За що мені брехливу владу любити,яка свій народ не поважає?
З народом моїм в мирі, любові та правдою треба жити.
Народу завжди потрібно правду говорити та щиро його любити!
Якщо влада свій народ не розкрадає, народ таку владу вихваляє!
Я дуже сильно люблю свій народ і свою Україну. За яких влада має провину, перетворивши їх у руїну.
Я не дозволю знущання над своїм народом
Тому що я і мій народ, ми з Господом Богом!
21.07.2015 р.
А. Рогуля