МАТИ ТА СИН
Мамо, я Вас прошу не вставайте, лягайте, спіть, відпочивайте,
Ви спрацьована моя дорогенька людина, а я буду Вас оберігати я Ваша дитина!
Прийшла біль до нашого дому, а дім – це моя Україна!
Це моя сім’я – це моя родина! Як карлик Х**ЛО посмів нам гібридну війну на в’язати? За це йому вічно в пеклі горіти і сім’я його також буде страждати. За те, що такого карликового батька мала. Якого вся Україна проклинала!
Спіть моя мамо не тривожтесь за сина. Я буду Батьківщину та Ваш сон обороняти. Колись Ви ночами не спали, мене пильнували тому, що я Ваша дитина!
20.07.2015 р.
А. Рогуля