БОЖЕ, ЗА ЩО МЕНІ ВІД ТЕБЕ ТАКА ЛАСКА ?
Боже, за що мені від тебе така благодать?
За що мені від тебе така ласка?
Чому я всю цю біль маю відчувати?
І вимушений я цю правду всю писати?
Тому, що Україна моя матінка страждає,
Народ мій любий дітей своїх ховає,
А я як народ повинен страждати
До того ж про все це я маю думками писати.
Невже Президент цього не розуміє,
Що Прем'єра давно треба міняти,
А то скоро народ змарніє, почорніє та озвіріє,
Тоді їх двох почне з України гнати!
Невже про це нахабство маю я писати
І скільки ще народ мій має кричати,
Що влада, обрана народом, володарює і їх не захищає,
А тільки собі кишені набиває та рахунки поповняє.
Невже сини гинуть за такі в країні зміни
Та чують про країну такі новини,
І їх обурює, що змін в країні зовсім немає,
А народ страждає, горює та помирає!
Владу український народ вже не сприймає,
Краще вам того самогубства не робити,
Дбати потрібно про Україну та добре жити,
А то вас доля гірша чим Януковича чекає!
Ваш український народ вас вже не поважає!
Дотримуйтеся свого слова, що перед виборами давали
Тому, що народ зараз виживає!
15.07.2016 р
А. Рогуля