Годинник завжди з тобою -
Стає для нас час дорожчим.
Проблеми своєю юрбою
Непрохані лізуть у гості.
Де перші сивинки – срібла,
А зморщечки ледь помітні.
Там гроно кохання достигло,
І ще дзеркала привітні.
Та юність сховалась сирітно,
Років наближається тупіт,
І друзів крадуть непомітно
Робота, родини, клопіт…