Я - ГОРДИЙ, ЩО Я - УКРАЇНЕЦЬ!
Я гордий, що я є українець і гордий, що родився на цій землі!
На Україні, але від думки за неньку і свій народ піт виходить на чолі.
Чому Богом любі Україна та любий мій народ так страждає,
А влада, обрана народом, розкрадає, обкрадає та бандитам погоджає.
Не плач Україно і не журися…
Є в тебе любий народ,
До нього ти усміхнися,
Тому, що за тебе він помирає.
Пане Президенте, Пане Яроше, я з народом дуже прошу Вас,
Зупиніть це нахабство, покажіть свій клас!
Позвільняйте, пересаджайте, нікому пощади не давайте,
Наведіть в країні лад, але уряд поміняйте і народу дихнути дайте!
Щоб ми більше не вставали,
А ви самі, щоб з України не втікали!
Наша ненька тільки розцвітала та розквітала,
Зарплата в народу зростала,
А влада, обрана народом, більше не брехала!
14.07.2015 р.
А. Рогуля