ПЛАЧЕ МАТИ, ПЛАЧЕ БАТЬКО
Держава – це ми! Держава – це народ! Держава – це сила!
І ми змінимо державу!
Плаче мати та плаче батько, на війні загинула їхня дитина, під загрозою є Батьківщина! Батька і матір болить серденько, тому що принижена родина за вбитого сина на війні. Дитина яких загинула за зміни в країні. Ганьба чиновникам, які поставлені народом. Влада сходить глуздом, забула що ходить під Богом! А це що відбувається в нашій Україні? Теперішня влада - це гангрена нашої душі! Пам’ять воїнів свята і їх потрібно поважати, а гангрену треба вирізати та владу в країні міняти! За що загинула моя дитина вимальовується проста картина. Невже за компенсацію держави? Держава не може навіть визнати учасником АТО! Немає іншої альтернативи як захищати Батьківщину - це обов’язок мужчини! Дитина пройшла весь майдан і добровольцем пішла на війну. Пам’ять воїнів має бути свята, знаючи яку сини заплатили ціну!
11.07.2015 р.
А. Рогуля