БОЖЕ, УКРАЇНІ ДОПОМОЖИ
Я не поет і не філолог, а тільки передаю народу голос...
І за риму, та помилки мене вибачайте,
І як бажаєте мої поетичні думки так, і називайте,
А я пишу правду для свого народу!
Дякую я Богу за життя та долю і за те, що я почав писати,
Бога, та народ свій став я прославляти,
А народ мій любий, любить свободу
І ніколи більше не піде в неволю!
Боже, Україну мою збережи!
Президента на правильну дорогу наверни,
Якщо він іде не по твоїй стежині,
Покажи йому цей шлях, як своїй дитині.
А народ мій любий, буде в молитві тебе прославляти!
І я писаниною величати тебе буду своєю!
Разом з українською своєю сім'єю
Та про твою ласку завжди пам'ятати!
06.07.2015 р.
А. Рогуля