СЕРЦЕВИЙ ТА ДУШЕВНИЙ БІЛЬ ЗА УКРАЇНУ
Мене за Україну серце та душа болить,
І я не дозволю уряду таке неподобство творить.
Не можу по іншому я Україну захищати,
А тільки можу про все я правду писати.
Ця правда йде з голови за допомогою серця та душі,
Найкращі наші сини гинуть на війні, а я тільки правду пишу у вірші.
Сини землю нашу українську обороняють,
А урядовці все, що бажають, то і виробляють!
Уряд наш давно нас зневажає!
Голову уряду народ не поважає!
Кричить між собою, що Прем'єра в шию треба гнати,
А в голос на загал не може сказати…
Дорогенькі мої сестри та брати, не потрібно між собою кричати,
В голос треба заявляти та допомогти Президенту уряд поміняти.
Тому, що таке, як уряд виробляє,
Український народ просто не сприймає!
06.07.2015 р.
А. Рогуля