БОГ, НАРОД ТА ПРЕЗИДЕНТ
Пане Президенте, візьміть на замітку,
Що народ кричить і волає,
Влада, яка зараз є, серця не має!
І декого з уряду, треба за решітку!
Кричать люди,- надоїли брехні кілометрові,
Що буде новий майдан з новими щитами,
І не з дерев'яними, а куленепробивними
Та в рази на майдані буде більше крові!
Скільки ще моєму народу терпіти знущання?
Наступним Президентом має стати людина з народу!
Не залежно від того, якого він роду,
І не залежно від того, які політичні знання.
Пане Президенте, хочу Вам сказати,
Що ця людина буде Україну шанувати
І не дасть її більше розкрадати нікому,
Не помічати, що робиться зараз, треба бути сліпому!
Він може в політиці не багато розбиратися,
Але буде про народ свій дбати та правду завжди говорити.
Бога, народ свій та Україну прославляти, тоді Україна буде процвітати,
А він буде народом, батьком своїм називатися!
Слава Богу! Слава Україні! З народом буде говорити!
06.07.2015 р.
А. Рогуля